Seks privlačnost "telesnega vonja"


Seks privlačnost "telesnega vonja"

Vsak organ ima svojo naravno fiziološko vonj, vonj se pogosto ne morejo z lahkoto svoj ​​vonj, in lahko čutijo le naslednjo talent. Zaradi razlik v življenjskem okolju, delo, delovnih pogojev, je ta del fiziološke izdihanega zraka, pogosto tujih vonjav, da bi prikrili, seveda, ti tuji vonj po pranju, da se odstranijo, obnoviti človeka so vzdušje.Dekle nestled v objemu človeka, ki pogosto človek, da je prizadevanje za občutek varnosti, v resnici, so občutki ljudi v vrsti "Manly« je pomemben dejavnik.

Za občutek za vonj, na splošno, več žensk kot moških so bolj občutljivi na in del fiziološke ženski telesni vonj kot moški močni, bo njena moč spremeniti s spremembo menstruacijskega ciklusa. Pogosto smo imeli to izkušnjo, hoja ponoči, mlado dekle odhitela iz strani sprehod, sprehod do mene z opojno aromo, zato se boste počutili nepopisno dober občutek. Ta občutek je potekal v ljubimca, ki se bo spremenila v veselje in užitek enega spola, ki je brez dvoma ljubezen, da imajo določeno vlogo pri spodbujanju. Bit mladi so opisane te vrste občutek: v ulično svetilko črni ulici, človek pohitel stran od mene, jaz ne vidim ji (mu) obraz, ne vem, je moški ali ženska pa se počutim? na samo žensko, da imajo toplo in aromatična, to mi daje veliko veselje, da v mojih mislih, takoj so izšla iz lepo podobo dekle, in ne-idejo ... ", lahko vidimo, vonj kako močno se lahko vzbudila želja.

Vendar pa bo slabo vonj postane ovira za ljubezen, ampak tudi resno vpliva na kakovost zakonskem spolnem življenju, ali celo zaviranje spolne želje za proizvodnjo.

Različnih obdobjih, različnih ras, različni posamezniki za vonj prednost je bil drugačen. Nekateri ljudje, kot elegantno, svetloba, je bil pristranski do bogat, močan, in celo nekateri ljudje, kot je vonj telesa, in posledično spolno zadovoljevanje iz občutka za vonj, so nekateri znanstveniki imenujejo vohalna ljubezen. Današnja Evropa in Združenih držav moški in ženske, da težijo k telesni vonj podoben, vendar bolj močan vonj Mošusni, mislijo, vonj je poln sestavin, ki lahko dajo svoje spolne želje močno povečala.


http://www.elady.tw/cosmetic/留言

No title

Spolno zadovoljstvo, podobne cilje

To je že ugotovila, da je veliko živali, žuželke zanesejo na poseben vonj, da bi pritegnili nasprotni spol in prilagodi parjenja. Mošus, cibet je znana začimba, skoraj vse romantično dišeče, mora poželenje valovi so sestavine parfumov. Oba začimbe izhajajo iz mošusov jelenov in cibet, njihova glavna naloga je, da bi pritegnili ženske častniki. Sodobni bionika uporabiti poseben vonj, da bi pritegnili način ujeti in ubiti številne škodljive žuželke, pa tudi doseženi rezultati na področju raziskav razveseljivo biologe strank na vonj med spoloma je v naslednika. Če oseba, ki nekaj dni ne sprejme kopel v vroče poletje, telesni vonj je vedno neprijetna in celo lahko večino okoliških ljudi, vključno s samo-utrujen. Ampak ljudje obstajajo tudi podobne cilje v spolne zadovoljitve, ko bioloških pojavov. Skrbno opazovanje bo okoli najti, veliko ljudi, potenje, močan vonj po njej, da je on ali ona je nonšalantno tesno nestled skupaj, nekateri celo pohlepno sesanje vonj, ki je poleg psihološke in čustvene harmonično Poleg izključno bioloških dejavnikov, prav tako igrajo čudovito vlogo. Nedavne študije so pokazale, da človeško telo ima poseben vonj, vonj sprememb v različnih situacijah in scenarijev. Ljubezen moški in ženske bodo zelo značilni za nahod vonj po tem posebej, ter vonj osvežujoč, iskrenje neskončno nežnost, bodo zlahka ločiti svoje v velikem številu vonj, posebno, ekskluzivno, v drugih zdi se, da "vonj" vonj. Spolno zadovoljstvo, podobne cilje je spol globokim pomenom. Oba zakonca ohraniti zdravje, z namenom ustvariti bolj prijetno vzdušje vonj v svojem edinstvenem vonja, ni dvoma, da je v redu, da uživajo višjo raven življenja.


 


2012-03-15 20:07 | COSMETIC #79D/WHSg | URL [ 編輯 ]

發表留言只對管理員顯示

引用

http://wholesaleperfumes.blog.fc2.com/tb.php/30-bf062cee

 | 主頁 |  page top