Parfum, ženske, 2. plast kože


Parfum, ženske, 2. plast kože

Oglejte si Van Gogha je "sončnice", boste zagotovo privlačno rumeno od šoka. Poslušajte Bachovo "Ave Maria", boste po vsej verjetnosti ne bi potekala do solz. Zakaj? Zakaj je umetnost! Če ženska vas mimo tega časa, v resnici niste imeli časa, da bi videli svoje gosti igre, vendar še vedno Obrnite hrbet sovražnim poglede Stare, nato pa dihamo nos, nastavite stanje notranjega miru. Zakaj? Nobenega razloga. To je umetnost, parfum umetnost!

Parfum je druga plast kože, ženske, ljubiti sebe, ljubiti življenje, ženske so bolj ali manj še nekaj steklenic vaš najljubši parfum. Vendar pa je pravilna uporaba posreduje ženski mirno v dišave Ruoyouruowu v eleganco kažejo.

Okus je "točka", parfum je "linija", Eau de Toilette je uporaba "obraz". Nižja koncentracija, širši obseg madeže.

Notranjost komolca in kolena strani, da aroma ljubek, vzdržljiv, dve veliki točki! Čiščenje v impulzu na zdravo pamet in drgnite notranjost komolca ali kolena na strani bolje: ta temperatura kože, redne aktivnosti, bi bilo bolj učinkovito razširjanje vonja. Enako kot v notranjosti venskega dela zapestja ter pogoste možnosti za stik s stvarmi, in kmalu izginila, seveda ne tako dobro kot brisal v utrip kraja in zunanji svet je primerno za zaščito notranjosti komolca in kolena strani, ne obstaja več Ti dve boljših delov.

Uho in zadnji strani vratu aroma Ruoyouruowu napolni zrak, vedo, kako nadzirati odmerek je najbolj učinkovita Raiders zakon.

Ampak aroma procesa je od spodaj navzgor. Želite, da traja, da bi bilo težko. Pas je moč ločnice parfuma. Pas je razširjanje meglenem delu elegantno aromo. Vendar pa je treba tudi upoštevati, potegniti ločnico za aromo. Tako kot je treba moko ali obisk na dom nekoga, parfumi bolj pod kot običajno polirani, to je zdrava pamet. Če obrišite okoli vratu, ušesa, topli zrak navzgor drift, bo vonj sledi plovec, da se ne ostrega Soft parfum je, zbadanje v nekoliko nižje od pasu.

Množice ali zaprte prostore, zbadanje premikanjem delov, kot so stopala, gležnjev, notranjost krila ...

Čeprav je zelo malo ljudi nosijo parfum v nogavice na, vendar je dal na prej prvi uporabi s šobami, spray, ni presenetljivo šibek okus in aroma bodo oskrbovane. To je težje kot z aromo drgnjenje kože izginejo.

Moški radi vonj aromo iz las, spet roke! Približno 80% moških pri tem.

Ne postavljajte v sončni svetlobi postavlja na parfume in alkohola izpostavljenosti bo pustil madeže na koži, če si res želite, da uživajo aromo, neobvezno brezalkoholnih vonj gel za prhanje kopel na soncu. Ko navade določen okus, boste nevede prevlečeni kot kdajkoli prej. Optimalna koncentracija v dosegu roke, lahko drugi vonj čudovit vonj. Ne more določiti, če so pobarvana preveč, prosi prijatelja za pomoč.

Na splošno lahko boljša kakovost parfuma shranijo za 3-5 let. Izogibajte se izpostavljanju soncu v hladnem in suhem prostoru. Je mogoče shraniti v hladilniku, vendar le svetloba parfum. Okus ni preveč hladno ali pregrevanje vpliva na okus. Če se lahko presežek malo parfuma, barvo, motnost, doda redčenje etanola.


http://www.perfume.com.tw/bags/

留言

No title

Parfum pokazati svoje navdušenje in zabavo

Nekateri ljudje pravijo, "Scent of a Woman", brez vonja in ženska, kot cvet brez vonja, rože plastične rože. Vidno, dišave in ženske imajo tako tesen odnos.

Različnih ravneh, različnih temperamentov, različne ljubeče ljudi, zaradi njihovih različnih vrst, v korist posamezne dišave okusa. Tako so ženske pri izbiri dišave, da dodate svoje čar, ki je tudi, da pokažejo svojo strast in zabavo.

Odhodni ženska:

Navdušenje za premikanje, deluje hitro, teža učinkovitosti, in še več v ljubezni z vonjem z okusom citrusov, Avon Yi sanje, da gredo kroglice parfum in zelena vzeti kroglice parfum, dišava citrusov luč, da se spomnite, da je živahen mlade.

Introvertiran ženska:

Tišina nekaj besed, opravljanje samo-manifestacijo osebnosti in liberalizacije. Prednost za skrivnostno, plemiški orientalski vonj, ki Avon chi so Neokićen Koreja arome, Blue Diamond dekle vzeti kroglice parfum, fuzija cvetja in mošus, tako da nekaj besed več prikazati sramežljivo čar.

Sentimentalna ženska:

Ljubeč, sočuten njihova toplotna razpada pri zasledovanju novosti, je moda draga. Najljubši cvetlični in sadni vonj, sledijo modni trend, Avon je zadnje Meng v Kölnu, bo vaše Razkošje elegance, da gre za svež in nenehno spreminja zasanjanosti.

Močne volje ženska:

Priljubljeni opravljanje kakovosti življenja zabave, eleganten, nežen in popolna umetnost kraljestvo rafinirano dišava, Avon Blue Dream mini Köln, sandalovina kadila vsebuje tiho, tako močne volje Yu pomembno eleganten slog.


 


2012-03-15 20:10 | COSMETIC #79D/WHSg | URL [ 編輯 ]

發表留言只對管理員顯示

引用

http://wholesaleperfumes.blog.fc2.com/tb.php/31-f0248cbb

 | 主頁 |  page top